משרדי מחלקת תכנון אלום עשת

חברת "אלום עשת" הינה חברה המייצרת פרויקטים באמצעות אלומיניום. בגלל הצורך הגובר בכוח העבודה בשנים האחרונות, תוך מיתוג מחדש של העבודות; החברה החליטה להעביר את מחלקת התכנון למתחם משרדים חדש שישמש כמטה העיצוב של חברת מערכות האלומיניום המייצרת אותם. החלל החדש יכלול חדרי ישיבות, משרדי מנהלים, מרחב עבודה המחולק לשישה צוותים, מטבחון, חדר אוכל ושירותים.

 

מבנה וחלוקה

השטח המושכר לפרויקט כולל כ -450 מ"ר מבנה תעשייתי ומשרדי - האזור המלבני עם קיר חלון הפונה מזרחה הצופה לשדות. בנוסף הגדרת הרשת הבסיסית נגזרה מקצב החלונות הקיים, שהוא האלמנט הדומיננטי במרחב. קצב החלונות, כאלמנט, נכנס גם הוא לעיצוב עצמו וממשיך לחלוקה הפנימית, ומאפשר לסביבות עבודה פתוחות להתחלק לקבוצות עבודה.

 

חומרים וצבעים

כחלק ממיתוג מחדש של החברה, עבדנו עם צבעים מונוכרומטיים כמו שחור, אפור, ריהוט לבן, מחיצות וקירות

השימוש ברצפות עץ נועד לחמם את האווירה, כמו גם שהעציצים הוסיפו דינמיות וגוון לקומפוזיציה ואיזנו לבסוף את הצבעים המונוכרומטיים בחלל. כמו כן, להבדיל בין המטבחון וחללי השירות, יצרנו איזור כתום כך שיובדל משאר סביבות העבודה

 

קיר סנטימיטר

כחלק מלימוד השפה הגרפית של החברה, הכרנו את הנייר המילימטרי המהווה חלק מדף הלוגו של החברה, שמשמש רבות בעיצוב מערכות הציפוי שהם מייצרים במפעל. כדי לעבוד עם המיתוג ולהביא אותו לחלל, לקחנו את הדוגמא של נייר המילימטר ויצרנו קיר ייחודי בחדרי הישיבות ובחללים הפתוחים קיר מסוים זה הוא קיר "סנטימטר", לוח מגנטי ומחיקה. לוח בצורת קוביות מרובעות הדוגמה של נייר מילימטר."

 

יבנה | עיצוב משרדים

בשיתוף פעולה עם האדריכלית יעל אופנהיים Studio Yoolopp

צלם: עומרי אמסלם

©All rights reserved

2020 by Peretz Architecture

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon